James Autoservice bij Weijers Auto

Welkom bij James Autoservice Weijers in Ridderkerk. Merkonafhankelijke service voor personenauto’s en bestelwagens. Particulieren én leaserijders kunnen bij ons terecht.

Veiligheid in het verkeer is het allerbelangrijkste. U kunt er op vertrouwen dat wij met zorg en aandacht tijd maken voor het onderhouden van uw voertuig. In onze werkplaats kunt u terecht voor onderhoud aan alle merken, en alle bouwjaren. Wij maken gebruik van originele onderdelen. Naast personenauto’s kunt u ook voor onderhoud aan uw bedrijfsauto bij ons terecht.

Daarnaast hebben we jarenlange ervaring in gespecialiseerd onderhoud, bijvoorbeeld van uw camper. 

Werkplaatsafspraak maken

Tijd voor onderhoud, APK of heeft u andere wensen? Wij helpen u graag.

APK of een beurt?

Veiligheid is voor iedereen belangrijk. Het APK laten keuren is verplicht in Nederland. Tijdens deze keuring beoordelen we uw auto op veiligheids- en milieucriteria. Onze keurmeesters staan voor u klaar tegen een scherp tarief.

James Autoservice

Weijers Auto is onderdeel van het landelijke James Auto netwerk. Alle James-vestigingen staan bekend om hun persoonlijke service, betrouwbaarheid en kwaliteit. Geen gedoe, gewoon goed auto-onderhoud voor een eerlijke prijs.

Schadeherstel

Heeft uw auto schade? Rijd er niet te lang mee rond. Door het vakkundig herstellen van uw deuk, kras of schram blijft uw auto netjes en veilig. Bij schadebedrijf Weijers TopRepair lossen we bijna iedere schade snel en voordelig op.