Ons aanbod CarSelexy auto’s

Weijers Auto is aangesloten bij het landelijke CarSelexy netwerk. CarSelexy is gespecialiseerd in jonge occasions: gebruikte auto’s die 0 tot 2 jaar oud zijn. Zo geniet u van de voordelen van zo goed als nieuwe auto, voor een aantrekkelijke prijs, zonder er lang op te wachten.

  • Écht zo goed als nieuw
  • Maximaal 30.000 km op de teller
  • Maximaal 2 jaar oud
  • Altijd 1 jaar garantie
  • Altijd een dealer in de buurt
  • Private lease mogelijk
  • Groot aanbod merken en modellen

Voordelen van een CarSelexy auto bij Weijers Auto

U vindt hier enkel jong gebruikte auto’s, waardoor u in een vrijwel nieuwe auto rijdt, maar dan tegen een scherpe prijs. Ons aanbod aan merken is zeer divers, dus ook voor u hebben wij de perfecte auto klaar staan.

De auto’s worden ingekocht door professionele inkopers die door heel Europa reizen om de auto’s zorgvuldig te selecteren en controleren. In Nederland worden ze gekeurd door de RDW. Daarmee profiteert u van uitstekende en gegarandeerde kwaliteit, gunstige prijs en snelle levering.

Een zeer divers aanbod aan merken en modellen

Altijd persoonlijk contact en advies

Persoonlijke benadering door deskundige professionals

Vragen? Wij helpen u graag

Hierbij leest u de meest gestelde vragen die wij krijgen en de antwoorden erop. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op via 0180 480 120 of per mail info@weijersauto.nl

Welke garantie geven jullie op de gekochte auto?

Standaard geven wij altijd 12 maanden BOVAG-garantie op elke auto. Het kan soms zijn dat een jonge auto nog een langere fabrieksgarantie heeft. Op de CarSelexy auto’s ontvangt u de uitgebreidere Autotrust garantie voor een periode van 12 maanden, deze is te verlengen naar totaal 2 jaar of zelfs 3 jaar.

Wat zijn jullie openingstijden?

Showroom 8:00 – 17:00 (zondag gesloten)
Werkplaats van 9:00 – 17:00 (zaterdag tot 16:00 uur, zondag gesloten)
Toprepair schadeherstel 8:00 – 17:00 (zaterdag en zondag gesloten)

Hebben jullie ook een vervangende auto als mijn auto bij jullie in de werkplaats staat voor onderhoud of reparatie?

Wij hebben natuurlijk een vervangende auto voor je beschikbaar. De kosten hiervan zijn €20 per dag (incl. BTW en brandstof) en 100 km vrij. We kunnen de auto trouwens ook halen en brengen i.c.m met ons service plan. Woon je dichtbij? Dan leen je toch gewoon een van onze fietsen?

Wanneer is Weijers Auto geen Fiat dealer meer?

Het officiële Fiat dealer contract voor personenauto’s is gestopt per 1 januari 2023. U kunt echter gewoon bij ons in onderhoud blijven met uw Fiat en ook leveren wij nog steeds jong gebruikte / nieuwe Fiat modellen.

Ik heb een (private) leaseauto. Kan die ook bij Weijers Auto in onderhoud?

Weijers Auto onderhoudt ook leaseauto’s. Wij nemen graag het onderhoud van jouw leaseauto over. Let op, je hebt wel toestemming nodig van de leasemaatschappij.

Wat is James Auto service?

JAMES Auto service Weijers in Ridderkerk, de merkonafhankelijke auto- en serviceformule voor personenauto’s en bestelwagens van alle merken, typen en bouwjaren. Zowel particulieren als leaserijders kunnen terecht bij JAMES voor bijvoorbeeld een APK, grote beurt, banden en velgen.

Hoe maak ik een werkplaatsafspraak?

Een werkplaatsafspraak kan je gemakkelijk online plannen, telefonisch 0180 480 120 of per mail via info@weijersauto.nl

Hoe zit het met zoekopdrachten naar een bepaald merk en type auto? Doen jullie dat ook?

Net als we altijd al deden, gaan we graag voor je op zoek naar een bepaald merk en type auto. Wij hebben zelf een ruime/ wisselende voorraad staan en ook kan je onze uitgebreide voorraad online bekijken.
Je bent van harte welkom aan de Wolweverstraat 9 in Ridderkerk om samen met ons je wensen op een rij te zetten.

Ik wil graag een auto komen bekijken. Welke mogelijkheden zijn er hiervoor?

Je bent van harte welkom aan de Wolweverstraat 9 in Ridderkerk. Je kan altijd langskomen, maar wij adviseren wel om een afspraak te maken. Dit kan gemakkelijk via deze site, maar je kan ook bellen naar 0180 480 120

Bieden jullie ook financieringen aan?

Ja, wij bieden verschillende financieringsopties aan om klanten te helpen bij de aanschaf van een auto. Ze werken samen met verschillende financiële instellingen om passende financieringsoplossingen te bieden.

Hebben jullie een eigen werkplaats?

Ja, wij hebben een eigen werkplaats waar wij onderhouds- en reparatiediensten aanbieden voor verschillende automerken. Wij hebben goed gekwalificeerde monteurs die gespecialiseerd zijn in het onderhouden en repareren van auto’s. Als James autoservice, worden onze monteurs continue opgeleid om elk merk goed te kunnen onderhouden.

Heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.