Leasen bij Weijers Auto

Leasen kan in veel gevallen een voordelige optie zijn. U rijdt via uw werkgever een nieuwe(re) auto voor een vast maandbedrag, inclusief alle bijkomende kosten. Wij adviseren u graag over de verschillende lease-mogelijkheden.

Met private lease rijdt u als particulier in een gloednieuwe auto, tegen een vast maandbedrag. Het gemak van private lease is het grootste voordeel: u hoeft zich geen zorgen te maken om onderhoud of onverwachte kosten. U betaalt simpelweg het maandbedrag waarbij alle reguliere kosten zitten inbegrepen. U hoeft enkel nog te tanken.

Meer weten over leasen?

Interesse of meer weten, neem gerust contact met ons op.

Private lease mogelijk op al onze CarSelexy auto’s

Sluit een private lease overeenkomst af voor jouw jong gebruikte auto, bij onze vertrouwde partner Hiltermann! Zo ben je verzekerd van alle voordelen die het Keurmerk Private Lease jou biedt.

Wat is Private Lease precies?

Met een private lease contract ‘huur’ je een auto voor een langere periode. Je bent geen eigenaar en ruilt aan het einde van de looptijd de auto gewoon om voor een ander (nieuwer) model. Je kunt ook een gebruikte auto leasen: zo kan je óf een klasse hoger rijden voor hetzelfde geld, óf dezelfde auto rijden voor minder geld. Alle kosten, zoals houderschapsbelasting, verzekering, pechhulp- en onderhoudskosten zitten in het vaste maandbedrag. Je betaalt alleen nog de brandstof en de eventuele boetes.

Voordelen van Private Lease

  • Zorgeloos autorijden voor een vast bedrag per maand
  • Goedkoper autorijden dankzij het leasen van een gebruikte auto
  • Geen investeringskosten vooraf
  • De mogelijkheid om jouw oude auto in te ruilen
  • Geen fiscale bijtelling